Мене мама колихала

Татьяна Гребенюк
А я дівчина гарненька
Розумненька,чепурненька
Мене мама колихала
В Бога доленьки прохала.
Для нашої льолі
Дай Боженько долі.
Щоб була вродлива
Щоб була щаслива
Щоб була багата
Щоб женихи в хату .
Дай їй Боже чоловіка
Не питущого не курящого
Роботящого не ледащого .
Щоб з чоловіком кохались
Мами-тещі не цурались.