З Днем Народження - Тамаре Яковлевне С-ной

Игорь Бирулин
Подивіться  - розвіялись хмари
В День народження пані Тамари!

І дарує Весна  свої чари
В день народження пані Тамари!

Хай розвіють образи та чвари
Ваші усмішки,  пані Тамаро!

Хай злітаються гривні, долляри
До скабничечкі пані Тамари,

Хай Вам ЩАСТЯ - не буде примарою
Щоб Ви з ним - були гарною парою!
________________________________________
  20 квітня 2005 р.