Виват, Оранта!

Игорь Бирулин
Привітання співробітників НАСК "ОРАНТА" з Днем народження Компанії:

Багата Україна на Таланти, 
І Люди є, що рухають наш Час!
Шановні співробітники „ОРАНТИ”,   
Дозвольте щиро  привітати Вас!

Наш бізнес, часом, як війна на ринку,   
Як поєдинок досвідів,  думок!
Хай Досвід Ваш диктує мудрість вчинків,
Та замисли Великих Перемог!

Нехай зірок щасливих діаманти,
Нам вкажуть „курс” - заради  Майбуття!
Наснаги й Щастя зичить Вам „ОРАНТА”
Та Успіху – як символу Життя!

О.В. Спілка
Голова Правління НАСК „ОРАНТА”

(С) Бірулін І.О.
листопад 2004 р.