Прив тання З Днем Юриста

Игорь Бирулин
Хай Досвід буде ваш - БАГАТОГРАННИМ!
А захисту мистецтво - ФІЛІГРАННИМ!
А Розум - ВИНАХІДЛИВИМ ТА СПРИТНИМ!
Здоров'я - БОГАТИРСЬКИМ, НЕПОХИТНИМ!
Душа - повна НАТХНЕННЯ ТА ЛЮБОВІ,
Щоб більшість Ваших днів - були ЧУДОВІ!
Нехай же Вам  В ЖИТТІ ЩАСТИТЬ ПОСТІЙНО!
Вітаємо зі Святом професійним!

(с) І.Бірулін, 2005