Радость Рождества

Анжелика Колесникова
В свете Звезды Вифлеемской-знамение,
ГОСПОДА нашего, БОГА -Рождение,
Радуйся, ДЕВА-Царица Небесная,
СЛАВА, Тебе и Хвала повсеместная!

Радость, Великая в Светлом Рождении,
ГОСПОДА нашего ,нам во спасение,
СЛАВА Тебе, Непорочная ДЕВА!
Благословен, Плод Спасительный Чрева

Радуйтесь свету, любви, благодати,
Люди земные-Господни дитяти,
Творите молитву и Славу Творцу
ДУХУ СВЯТОМУ-и СЫНУ- ОТЦУ!!!