Не в тому рiч

Анна Гунько
До цього неба тільки погляд,
А далі –ніч.
Не в тім, що ти не будеш поряд,
Не в тому річ.
Землі цієї покоління –
Лише біда.
Комусь чужому поклоніння –
З очей вода.
А от до неба тільки погляд,
Лиш горе з пліч.
Не в тім, що ти не будеш поряд,
Не в тому річ.