Жорстокий жарт

Анна Гунько
Жорстокий жарт, безглуздий жарт
Уївся в душу з перцем.
Як той будиночок із карт,
Все валиться, все б’ється.
І ніби все, як і було,
 То чом же знову сльози?
По краплі долю щось пило
І вдарили морози.
Такий от жарт. Останній жарт.
Терпіння повна чаша.
Будиночок із чорних карт –
Розбита доля наша.