Пливуть роки

Татьяна Гребенюк
Минають дні минають ночі
Пливуть роки мого життя.
Промайнув той ранок світанковий
Незчулася ,як літа вже нема.
Одягнув осінні золотії шати
Клен,у мене під вікном,
Виріс син і посивіла мати
Про що я  мріяла,
Того вже пізно ждати
Ще не вдавалося нікому,
Молоді роки вертати,
Спочатку починать життя.