Кудай коскан менiн эйелiм...

Виталий Коростелев
КУдай КосКан менiН эйелiм,
Ко'ктен ту'скен махаббатым,
Мен тек сенi ойлаймын, перiм
Жэне  Кайта серт беремiн:
«Сен бiрiншi, жалГыз эйелiм,
Сен мэнгiлiк жарым менiН,
Мен тек сенi жаКсы ко'ремiн,
Казiр саГан саГынамын!
Дидарынды ко'ргiм келедi,
МенiН жу'регiм шаншиды!
Ай-жануарым-ай, ку'дерiм,
О, тым сУлу менiН Кызым!
Сенi КУшактаГым келедi,
О, ко'зiмнiН нУрым менiН,
Рух берушiм, сенi су'йемiн,
Мен ку'н ко'ремiН - сен у'шiн!»