Зазелен1ла весна

Татьяна Гребенюк
Прийшла весна зазеленіла.
Ластівки додому прилетіли,
Під стріхою гніздечка в,ють.
Горобчики купаються в калюжах,
Сонячні прмінчики з листочків
Росу п,ють.
В левадах верби зеленіють,
Голубіють проліски і ряст,
Красунечка берізка,
Сережки нарядила.
Природа прокидається
Від зимового сну.
Всі радіють та вітають,
Сонячну весну.