Посмiхнися!

Алёна Губина
Присвячувала моїм друзям-християнам=)Рідною мовою:)Хто не розуміє-вибачайте!

Посміхнися,друже!Бачиш,сонечко сміється.
І променем своім воно тебе торкнеться.
Чи не чуєш,як зозуля у кущах співає?
І до тебе ця грайлива пісня долітає.

Посміхнися!Любить Бог тебе і я люблю!
І тепло любові вічноі тобі передаю.
Чи не набагато краща наша доля,
За життя тих грішників,що плачуть у неволі?

Світло Божої любові в нас живе.
І Його Життя хай до людей пливе!
Не треба будувати стін перед собою,
Щоб не ламати потім їх великою ціною.

Нехай Господь тебе благословляє!
І подарує все,що не змогла подарувать я.
Бо звичайнісенька людина,хоч і подруга твоя.
Не розумію і не бачу усього,а Він все знає...