Opinionated

Юлия Ганиева
You are so weak!
U know it honey
But u deny it
It is so funny!
U live ur life
U do it well!
U want to seem as super man!
I know u honey
Kept pace with you
All that ur words
Like “i love you”
It is all fake
It is all trash
Like ur face baby
When you say... Уes!
I hate ur smile
Ur fеigned sight
When u say: “baby! But i can die?!
If u won’t tell
About your love..”
But know, dear!
I will not lie!
I will not to lie
Like do it you
Don’t want be stupid!
To be like you!