Time 2099

Сергий Дубенко
TIME, TIME, TIME IS COMIN'!
NO MORE CRIME, IT'S TURN TO LOVIN'-
MAKE UP YOUR MIND!
CRY! CRY! BABY'S CRYIN'!
HIGH IN THE SKY BIRD IS FLYIN'
LET'S TRY TO FLY!

Bridge:
TIME IS RUNNIN',
LIFE IS PASSIN' BY,
DAYS ARE MESSY BUT,
THE LIFE IS FINE!

Chorus:
TIME: TWENTY NINETY NINE!
TIME: TWENTY NINETY NINE!

SOMETIMES CENTURY'S ENDIN'!
IT DRIVES WILD, BUT WE NEED MENDIN'
ONE AFTER NINE!
TELL ME WHY LOVE IS DYIN'?
YOU CAN TRY! JUST KEEP ON TRYIN' -
DON'T WASTE YOUR TIME!

Bridge:
TIME IS RUNNIN',
LIFE IS PASSIN' BY!
DAYS ARE MESSY BUT,
THE LIFE IS FINE!

Chorus:
TIME: TWENTY NINETY NINE!
TIME: TWENTY NINETY NINE!

SHINE! SHINE! SUN IS SHININ'!
LET'S SMILE! JUST KEEP ON SMILIN'!
YOU'RE OPEN UP YOUR HEART!
TIME, TIME, TIME IS COMIN'!
IT'S TIME TO CHANGE YOUR MIND!
STAND UP AND FIGHT!

Break/Bridge

Chorus:
TIME: TWENTY NINETY NINE!
TIME: TWENTY NINETY NINE!
TIME: TWENTY NINETY NINE!..
...........................
...........................

1991-2013г.г.
Москва-Киев