Зруйнуймо - цi стiни

Ребрик Олег
Знову криза . а за вікном трамваї
Людей катають
А я проснувся…
Рахую хвилини,
Коли вибухне, в глибині людини!

Ідіотів  навколо багато,
Але навіщо, їх у Верховну палату -  пускати?
Там цирк, там злі клоуни живуть,
З горя людей , свою радість п’ють!
Закони в них химерна маячня!
Криза у верхах!
А в людей страх!

Ці закони ламати треба,
Нехай боїться, народу влада ,
Бо нам такої влади, не треба!
Вони ганьба країни!
Зруйнуємо - ці стіни!

ПРАВДА УКРАЇНИ