Остання мить дитинства

Книжная Пыль
Я не вернусь сюди ніколи
В останню мить зелене поле,
Зігріта сонцем тут земля.
Дитинства мого милий край
Я відлітаю, прощавай
Остання мить мого дитинства
І новий світе, невідомий
Я йду до тебе і боюсь
І знов у думці повертаюсь
В дитинства мого світлі дні.