I у темрявi губиться стежка...

Аня Дикая
Підкрадається ніч обережно,
І у темряві губиться стежка,
І сліди твої стерті.
Над зотлілим червоним безмежжям
Твоє Сонце згасає пожежно
У миттєвості смерті.

...У повітрі досвітньо-імлистім,
Опадаючи разом із листям,
Бовванієш ранково.
Скоро Сонце у мареві чистім
Над тобою зійде урочисто...
Ти народжений знову.

27.12.2006