Стежина до тебе

Валентина Яроцкая
Була єдина стежечка до тебе,
Та й ту тепер не можу я знайти.
То ж i виходить, що  боротись треба
Iз ворогом менi на самотi.

Я хочу подолати жах зневiри,
Заплуталась в силках своїх вiршiв,
Все рвусь кудись, немов птахи у вирiй,
Старе вбрання лаштуюсь перешить.

Як пташка, над рядками та синами,
У Бога  щастя  їм  і долі я прошу,
І знаю, що Його рука над нами…
То й розпачем я більше не грішу.

Загублена та стежечка єдина,
Яка  приводила колись до тебе…
Але  Господь нiкого не покине,
Самотнiсть – то щаблиночка до неба…