Блукай

Полищук Игорь
Все таке нудне, все вже заїло
Довкола ли блазні, жлоби та дебіли
Та годі шукати мотузку та мило
На голову лиха собі не шукай
 
Все навкруги сіре, та всі позвикали
Яскраві ідеї з голів позникали
Допоки тебе ще не засмоктало
Ти з сірої клітки своєї тікай
 
Ти вирішив в пошуках правди та Бога?
Ступив на широку та світлу дорогу?
Всі цілі свої ти відкинь якомога
Вільно і легко по світу блукай