Незалежна

Татьяна Гребенюк
Україно рідна
Незалежна, вільна.
Дали тобі волю,
Та не дали долі.

З давнини далекої
На тебе ,красуню,
Чужі зазіхали.
Половці,татари,
Фашисти топтали.

Тепер українські
Зрадники,
Тобою торгують.
Продають, як ту повію,
Народ твій плюндрують.

Коли ж тому кінець буде.
Коли ж народ,
Дурить перестануть.
Коли ж наша Україна,
Вже вільною стане.

Ви ж панове правителі,
Уже все продали.
Навіть ту колиску,
В якій вас гойдали.