Чи бачить вади наша влада?

Алёна Губина
Чи бачить в собі вади наша влада?
Мабуть,що нї.Бо пам`ятає про посаду.
Вони ж поставлені законодавцями країни.
Шановні,що ж зробили ви для України?

Ну,окрім того,що "прославили" у світі,
Як крадіїв,що із сусідами в конфлікті.
Нам промовляє гордо Юля:"Ми не брали!"
Звичайно!Бо "ніколи руки ці не крали"

Навіщо ми цю владу обирали?
Якщо не можуть мирно домовлятися.
Народи між собою постравляли,
І спробуй тепер істину дізнатися...

Політика-то є велика гра.
Народом,мов ляльками,управляє.
То може,вже замислитись пора?
Хіба у нас своїх думок немає?