Разкажи ми съня си-пак ме молиш ти

Смуглянка
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-282556


Разкажи ми съня си - пак ме молиш ти.
И на мен ми се иска да ти разкажа.
Но не намирам думите, с които да кажа
за нежността и обичта, с които ме плени.

В живота си бленувах аз за обич,
за нежност, вярност и за топлота.
Не исках да живея в свят двуличен
и искреност си пожелах до болка.

Ала животът ме удари  силно -
а аз да се изправя се опитах гордо.
Дори и най-близките ми хора когато
забиха ноктите си във сърцето мое.

Душата ми се сви от болка,
не вярваше, че няма доброта.
И беше пак готова да прощава,
ако намери сродната душа.

Затуй е трудно да повярвам,
че има те на този свят.
Единствен, верен и без маска,
като звезда от чуден свят.

Ти пак ме молиш да ти кажа
какъв е бил сънят ми с теб-
прекрасен, чуден и небесен,
но с думи все не мога да го облека.

Успях в нелекия живот да я запазя
душата моя чиста, искрена и нежна.
Почувствай ме,и че си обичан,
вярвай в мен и не ме предавай!

23.04.2007г.
София, България