З тобою...

Ирена Нюнька
Я сьогодні стала блакиттю
Безмежною над головою...
Існую однією миттю -
Доти, доки з тобою.
В тебе очі глибинно-сині,
Я ніколи не стану такою.
Я існую твою тінню,
Я існую, доки з тобою.
Ти поглянеш у небо синє -
В тебе очі такі ж глибокі.
Згодна стати твоєю тінню,
Бо існую, з тобою доки.
Ти смієшся, а я сумую
Хмаркою над головою...
Тінню твоєю існую
Доти, доки з тобою...