Февраль, 14...

Аля Воронкова
                супругу

День Влюблённых…
Сердечки,
Игрушки,
Картинки.
Раскупается всё
Под обычное:
«Вам завернуть?»
Ты не Валя,
Но я
К дорогой
И большой
ВАЛЕНТИНКЕ
Так хочу
Своим
Сердцем
– не красным -
Обычным
Прильнуть…