Дощ

Ларина Танюша
А за вікном йде дощ,
і тихо шепотить ту пісню, що весна наколисала.
Нічого не кажи, задумливо помовч,
В долонях простягни любов, що я чекала.


Я твої руки буду цілувать
І з кожним подихом, що лиш тобі належить
я в твої очі буду зазирать
Душею мрій, що небокрай бентежить…