Защото ми е тъжно...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
http://www.youtube.com/watch?v=XDbXWdf9Ors
Concerto d'Aranjuez by Andre Rieu


Потъват
думите и чувствата
в тъгата
на далечни разстояния...

мислите
по тихи друмища
изгубени
носят болка и страдание...

заглъхват
стъпките очаквани...
твоите…
болезнено във тишината...

остават
мигове от рани
рисувани по нас
със пръсти на съдбата...

надежда
с изгрева изплувала
след мрака
облича в бяло пак тъгата...

проправя
след мислите черни
пътеката
от мен към теб…на светлината…

====================


иллюстрация...из Интернета..