Бяло ми е...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
http://www.youtube.com/watch?v=45PLjQDu0YY
Yoongeun - Sad Love Story


Бяло ми е...
в бяло те чувствам,
ритъм
тих, мил
и сърдечен
твоят
с мирис на мускус
по мъжки
ме милваш,
още те дишам...

по нишка
от тихо обичане
бяла следа
оставил
облак нежност
преминал
полюшнал кротко
небето
чисто и бяло
над мене..

болката
жива и бяла
докосната
с нежност
от теб,
бял
мъжки копнеж
целунат
от мен..
бяло ми е...в бял водосвет...

==================


иллюстрация...художница Irene Sheri...