Мисли изящни...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
CRYSTAL TEARS


Събирам с очи
трепет
от твоите мисли
нежни, изящни
тихи послания
и разцъфват
върху миглите ми
кротките
малки, топли
желания...
и чакам
полъх с дъх
на цъфнал кестен
мен да погали
твоите устни
топли и жадни
нежно
от мен да отпият
мигове
чудни...
забравена болката
сълзите с обич
отмила
реката влюбена
отново потича
буйна пенлива...
прегръщай, целувай
не щади ме
жена...
така се обича...

===================


иллюстрация...художник Гари Бенфилд...