Кохання, що заблукало

Ирина Ирийная
Чому, чому прийшла зима,
Зима відносин поміж нами?
Кохання нашого нема,
Десь заблукало вечорами...

Забуло вже воно про нас,
Не хоче навіть повертатись.
Вогонь любові,мабуть, згас.
Нема на що і сподіватись.

А ти чекаєш почуттів,
Таких безмежних, як спочатку.
Дарма! Вже зовсiм ми не тi,
Життя відбило нам печатку.

Тих вечорів не повернУть,
Надія згасла вже остання.
I що було, те все забудь!
Не запалає зірка рання.
   

                1997р