***

Любовь Козырь
У мареві ночей,
В туманах осені
               шукаю я тебе.
У сяєві очей,
В небесній просині...
               Нема  ніде.
Між хвилями річок,
В морів безкрайності
                Життя іде.
У вогниках свічок,
В весняній радості...
                Нема ніде?!

               
                2004