Марии С

Любовь Розенфельд
               

Спливає час  хвилина по хвилині,
і день по дню, як череда хмарок.
І голосів живих далекий дотик лине,
І ти рахуєш згуби кожен рок.

Кричав би і волав би, якби міг
всіх повернути хоч на день, годину…
Але тягар на серце ліг,
і неможливо відродити хоч хвилину.