В душе моей...

Любовь Розенфельд
               

В душі моїй молитва безсловеса:
“О, Боже! Не заради втіхи…
Дай сили винести скорботу,
дай сили, щоб здолати лихо,
щоб вистояти, не зламатись,
не стати злою і не розридатись
на людях, на чиїхсь очах…
Дай, Боже, трохи відпочити.
Кохаю.
Так дозволь любити,
аж доки пломінь не зачах…"