Ежевика

Любовь Розенфельд
Ой, мої ожини сині,
як ви в затінку зросли?
Переплутались, сплелися,
зацвіли та й відцвіли.
Білі вінчики згубили,
сині пуп”янки зродили…
Ой, смачні мої ожини!
Тільки губи сині, сині…