Молитва. укр

Людмила Петрук
О, Господи!Прошу я, Боже!
Зміни Свій гнів на милість і прости…
Прости мені,що я іще не можу
Любити так,як любиш мене Ти.

Прости мені мої земні провини,
Нестримність дум,багаття почуттів…
Що я маленька в цім миру людина,-
До Тебе йти багато ще  ступів…

Прости мені соромні мої мрії,-
Я на колінах молячись стою…
Твоє тепло до мене сяйвом лине,-
Я дихаю коханням, - я живу.

Прости мою нудьгу і сліз краплини,-
Я знаю,те все Ти мені надав,
Щоб я дорослою, кмітливою дівчиною
Колись прийшла в Твій ВИСОЧЕННИЙ  ХРАМ...

Взяла із рук Твоїх Благословення,
Змахнувши смуток зі своїх очей, -
Несла свій хрест,що даний ВО СПАСІННЯ
Земних та грішних нас,простих, людей.