Тази вечер ти си хубав...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
http://www.youtube.com/watch?v=8Tj6kYfAmt8
Sylvie Vartan: La Plus Belle Pour Aller Danser


Тази вечер
ти си хубав...
очите ти особено блестят...
сгушена във теб
танцувам
в този чуден нежен свят...

Звезден прах
наоколо се сипе...
оркестър свири от щурци,
стара, нежна...
тиха песен
вълшебно във нощта звучи...

Аз съм кротка
и любяща...
ти си моят влюбен принц...
отново сън
красив сънувам...
а ти до мене тихо спиш...

======================


иллюстрация...художник Гари Бенфилд...