Не передати почуття

Алёна Губина
Любов on-line не передам,
І серця стуки не почуєш.
Я посміхнусь своїм словам,
Бо ти у снах моїх мандруєш.

Чи зрозумієш хоч колись,
Що ти для мене-особливий!
І коли зникнеш знов кудись,
Знайде тебе мій дух чутливий.

Не зникнеш!Що там ця Земля?
Де заховався б тут від мене?
Хоч все почнемо ми з нуля,
Та доля всеж тебе поверне!