Но... не зная...

Мария Магдалена Костадинова
МУЗИКА
GIOVANNI MARRADI- While I Was Dreaming


Видях те...
между слънчеви лъчи
и беше толкова хубаво!

Странно ми стана...
всичко в мен затрептя
отново влюбено... влюбено...

Погледна ме...
с онзи поглед искащ и мил
и пролетен ручей потече...

Потръпнах...
с очи на влюбен елен
от мене всичко съблече...

Ръка ми подаде...
в пролетен ручей се къпех
и всичко беше любов...

Едва ме докосна...
а толкова нежност усетих,
стигаща...за цял живот.

Видях те...
и отново се влюбих
в този пролетен ден...

Но не зная...
в кого ли... защо ли...
в пролетта... или в теб...

=======================


иллюстрация...художник Эндрю Гонзалес...
http://www.stihi.ru/pics/2010/11/04/7485.jpg