Дякую

Мэри Белова
Я дякую тобі за квіти,
Що ти мені не дарував;
За непочутий звук трембіти,
І за той час, що змарнував.

Я вдячна і за поцілунки,
Що надто швидко все ж пройшли...
Й за ніжність і за ті дарунки,
Що все ж до мене не дійшли.

За ласки томної хвилини,
Що не дались, нажаль, тобі.
Авжеж, за перший крик дитини,
Яку ти несхотів тоді.

І за те щастя, що всерівно
Я у душі своїй несу.
За те кохання, що надмірно
Примножує мою красу.

Та за надійність і безпеку,
За те, що не покинеш у біді,
За вірність і любов велику
Я просто дякую тобі. :)