Г ркими словами...

Андрей Шаргородский
Гіркими словами в твоїй душі,
Хочешь кричати?Та не мовчи,
Любов, як наневисть,
Неначе біль,
Краще мовчати,
Нема більше сил…


Не оминай калюжі з дощем,
Сенсу немає, ніяких проблем,
Ти серед сотні єдиний такий,
Ти наче барви розмитий, як тінь…


Очі твої наче мрій океан,
Печалі і стогін, душевних ран…
Руки твої наче холод сковав,
Ти полюбив, перший раз ти змовчав…


Що за життя, коли носишь в собі,
Всю ту любовь, що віддав би тобі,
Що за енергія, що за ганьба,
Я покохав, ту що Богом дана…


І я живу, поки ти в моїх снах,
Знаю, за що продають людям страх,
Вірю собі, і дощам , і снігам,
Тільки тебе я одну покохав…


Тільки єдина, моя на Землі,
Чи любишь мене,
Чи я йду звідусіль…………………

Шаргородский А.П. 2007г.