Мiй ангел

Светлана Белых
В мені живе любов – що за біда! –
Така неслухняна.
В мені мрія одна живе,
Що така нестямна.
Коли тебе бачу, злітаю до неба –
І так нестримно!
Коли мені кажеш звичайні речі –
Що в цих словах таке невловиме?

Мій добрий геній,
Серце моє, моє сонце,
Без тебе я
Шукала вогню –
Відтанути трошки.

В мені любов жила – що за біда! –
Така неслухняна.
В мені мрія одна жила,
Що була так нестямна.

Зі мною лишилося тільки минуле –
Нехай так і буде.
Пам’ятають акорди пальці –
Ніяк не забудуть.

Мій ангел безжурний,
Загублений вірш для пісні.
Дивлюсь на вогонь,
Розгубивши
Всі свої мислі.