Шукати в снах-обманах

Евгения Шкарпитко
Тебе шукати в снах-обманах,
Кончиком зіниць торкнутися тебе
І покинути той сон на зламах
Душі. І не знайти себе.

Любов приходить лиш у снах,
Не вилізти їй з мутної уяви.
Ти як примара ходиш поряд,
Поманивши тишею заграви.