Загадка

Ким Лина
Проміні світла
Іноді тепло від кольору
Все оживає

Два кошеняти
Мружачи очі з вікна
Спостерігають

Як вони бачать крім нас
Інші створіння?
Це як читати між строк...
Хист... або вміння...