Аутотренiнг

Виталий Доценко
Я був раніш таким як ті,
Хто не хотів таким ось бути —
І потерпав, і животів,
І мріяв сам себе позбутись.

Я став таким, яким я є —
І дехто дивиться на мене
З презирством і набік плює,
Ще й потискаючи рамена.

Та я такий — і все гаразд.
Не забагато, не замало.
Я помічав в собі не раз
І глупоту, і геніальність.

Я можу викинути фінт
На кшталт причинного каліки,
А можу стать серйозним вмить
І буть віднині і довіку.

Я можу все, проте бажань
Нема, щоб потурать загалу —
Я є самодостатній жанр.
Я чоловік потенціалу!