Вiдлуння

Валентина Яроцкая
Його забути хочеться мені,
Шалені грози душу знову гублять.
Відлуння грому - серце у вогні!
А блискавки! Осліпла я, мій любий!

Не грайся серцем - б'ється мов кришталь!
Не грайся із вогнем - пожежа люта!
Звабливе зілля - та воно, на жаль,
Гіркі краплини смертної отрути.

Його забути хочеться давно.
То спогад, чи химера, чи відлуння?
Чи кадри кольорового  кіно
Шле наостанок незабута юність?