Човни

Роман Коломиец
            У береги печалі,
            У береги розлук
            Віткнулися носами
            Човни, мов пси до рук.

            Лежать собі чекають,
            Води набрались вщерть,
            Як понесе, підхопить
            Весняна круговерть.