Зорепад

Роман Коломиец
      
                Говорила: "Усе пройде!"-
                Як вода шепотіла в загатах.
                І стояла весна на чатах,
                Все чекала, де зірка спаде.

                Опустилася тиха ніч,
                Заховались у воду тіні.
                І стояли такі осінні
                Дві тополі дороги узбіч.

                Повертати додому назад,
                Чи у шепіт тополь заблукати,
                Причаїтися і чекати -
                Знаю, буде зорепад.