Мiсяць став у повнi

Роман Коломиец
                Місяць став у повні -
                Знов собі наснюсь:
                У нічному човні
                Стиха помолюсь.
         
                Верби плачуть сонні,
                Очерет рудий -
                І такі знайомі,
                І такий чужий.

                Вже й роса упала
                В трави край села.
                Розбива дзеркала
                Щем мого весла.

                Зірка пестить небо,
                Світанковий час...
                Помолюсь за Тебе.
                Помолись за нас.