Гр х. Недопроз

Аделина Оксия
Завжди хотілось у щось вірити.
Навіть в дитинстві
ніколи не хотіла бути атеїсткою.
Знаєш,
могла б народитися донечка,
для білих стрічок, що колись
ще моя мама вплітала у волосся.
Що робити мені з твоїм померлим коханням,
коли навіть в старанних свідків Єгови
опускаються руки?!
За тиждень
до атрофії спогадів
всотую в себе світ
до останньої краплі.
А десь
помирає дитина,
бо старанні свідки Єгови
відмовились від переливання
крові..