Я бачу

Сергей Чага
Я бачу в сараї корову,
Я бачу в канаві свиню,
Я бачу сусіда. Суворо
Картає гулящу жену.

Я бачу настирливу тещу,
Та брагу фільтрує в тазу.
Я бачу кобылу у рощи,
Я бачу козу на возу

А сам я - захован від взгляду:
Почалися вихідні дні.
І мізки, і задница ради:
Ніхто не ябачіт мені ...