Веселиця укр

Мара Рута
Як у непогоду
П"є веселка воду-
Всіх нас диво-кольори
Наче кличуть до гори!

А, навпроти хмар, сонечко палає!
Дощ краплинами  на цимбалах грає!

ПРИСПІВ
Ой веселка-веселиця,
Диво райдуга-дуга,
Випий воду на погоду
Й подаруй нам щастя й вроду!
Вийди, вийди, вийди , вийди
Диво райдуга-дуга!

Спритний дощик грає-
Землю звеселяє...
В світі райдуга пісень
Розфарбує кожен день!

Чисті голоси- барви веселкові!
Хай дзвенять пісні різнокольорові!

ПРИСПІВ
Ой веселка-веселиця,
Диво райдуга-дуга,
Випий воду на погоду
Й подаруй нам щастя й вроду!
Вийди, вийди, вийди , вийди
Диво райдуга-дуга!!


2008 Київ