Марять мороком бiлi тумани...

Юлия Герасько
Марять мороком білі тумани,
Тче безмежні думки далечінь,
Вітер вербами листя багряне
В шурхіт ночі мете.
        І мовчить височінь

Місяць хоче зірватись і впасти
Й осягнути річок глибочінь.
Крила темряви зорі невчасні
Тягнуть з космосу в ніч.
        І мовчить височінь